Billie Eilish wil af van stalker en stapt naar rechter

2020 Billie Eilish
Entertainment
Celebs
19-02-2021 08:47
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Billie Eilish zit met de handen in het haar. De zangeres heeft last van een stalker die haar al lange tijd lastigvalt en bedreigt. Om van hem af te komen, heeft ze de rechter nu om een straatverbod gevraagd. Dat meldt TMZ.

De 19-jarige ster zegt dat de man sinds de zomer bij een school aan de overkant van haar huis kampeert en haar bombardeert met dreigende en verontrustende berichten. Ze zou onder meer een briefje hebben gekregen met de tekst ‘Je kunt niet krijgen wat je wilt, tenzij je voor mij wil sterven. Je weet dat het water binnenkort zal stijgen, en je dood zou kunnen gaan. Je zal sterven.’

Ook beweert Billie dat de man haar altijd in de gaten houdt. Hij ziet de zangeres haar huis binnengaan en ziet haar vertrekken. Zodra hij haar ziet, maakt hij gebaren en doet hij alsof hij zijn keel doorsnijdt.

Billie vreest voor haar eigen veiligheid, maar ook voor die van haar familie. Ze wil daarom dat de rechter de stalker een gebiedsverbod oplegt, waarmee hij niet bij haar of haar ouders in de buurt mag komen.