Billie EIlish showt sexy kant van zichzelf in pikante shoot

2020 Billie Eilish
Entertainment
Celebs
03-05-2021 08:53
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Billie Eilish heeft een compleet nieuwe kant van zichzelf laten zien in een shoot voor het juni-nummer van de Britse Vogue. Combineer een blonde coupe met een aantal sexy outfits en je krijgt een zangeres die je nog nooit eerder op deze manier hebt gezien.

Normaal gesproken verschijnt Billie voornamelijk in baggy broeken, oversized T-shirts en grote truien in het openbaar. Dit keer gooit ze het over een andere boeg en draagt ze lingerie, korsetten en pikante kledingstukken. Ze heeft kleding aan die ze normaal gesproken alleen achter gesloten deuren zou aantrekken.

Hoe het komt dat we Billie in tegenstelling tot voorgaande jaren nu wél zo te zien krijgen? “Het gaat erom dat je je goed voelt”, zegt ze in het interview dat gepaard gaat met de shoot. “Als je geopereerd wilt worden, dan doe je dat. Als je een jurk wilt dragen waarvan andere vinden dat je er te dik voor bent, fuck it. Als je het gevoel hebt dat je er goed uitziet, dan zie je er goed uit.”

De nieuwe look van Billie draait volledig om trots en zelfvertrouwen. “Als je je huid wil laten zien, word je al heel gemakkelijk hypocriet, makkelijk of een slet genoemd. Als ik dat ben, dan ben ik trots. Laten we het omdraaien en het omarmen. Je lichaam laten zien – of niet – mag geen respect van je afnemen.”