Billie Eilish grote winnares van Brit Awards

2020 Billie Eilish
Entertainment
Celebs
19-02-2020 07:36
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Billie Eilish is als grote winnares uit de bus gekomen bij de uitreiking van de Brit Awards. De ‘Bad Guy’-zangeres mocht de prijs voor ‘internationale vrouwelijke soloartiest’ mee naar huis nemen.

Andere geluksvogels warren Lewis Capaldi en Drake. Terwijl Lewis won in de categorieën ‘lied van het jaar’ en ‘beste nieuwe artiest’, mocht Drake dankzij zijn plaat Psychodrama de titel ‘beste album van het jaar’ op zijn naam schrijven.

De drie winnaars gaven allemaal een optreden weg. Billie zong haar nieuwe liedje ‘No Time To Die’ en Lewis bracht zijn prijswinnende nummer ‘Someone You Loved’ ten gehore.

De presentatie van de show was in handen van Jack Whitehall. Tijdens zijn openingsspeech sprak hij onder meer over ‘Love Island’-presentatrice Caroline Flack, die zichzelf afgelopen weekend van het leven beroofde. Zij was vaak te gast bij de uitreiking van de Brit Awards, de belangrijkste Britse muziekprijzen. "Ze was een warme en kleurige persoonlijkheid, met een aanstekelijk gevoel voor plezier", aldus Whitehall.