Bikinibroekje wordt bikinitopje met nieuwe trend op TikTok

Schermafbeelding 2021 04 05 Om 13 32 00
Lifestyle
Fashion
05-04-2021 13:35
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het wordt warmer, we brengen meer tijd buiten door en de dagen worden langer. Het zal niet lang meer duren voor de bikini’s weer tevoorschijn kunnen worden gehaald. Koop je een nieuw exemplaar of ga je voor een goedkopere optie om er leuk uit te zien? TikTok moedigt met een nieuwe trend het laatste aan.

Grote kans dat je minimaal vijf bikini’s in je kast hebt liggen die je vrijwel allemaal beu bent. De een is te klein, de ander te groot. Gelukkig is daar TikTok, de app die overal een oplossing voor heeft. De hashtag #swimsuithack gaat sinds kort viral en laat zien hoe we met een simpel bikinibroekje een compleet nieuwe look kunnen creëren.

Normaal gesproken draag je een bikinibroekje om je intieme delen down under. Logisch, want daar is het ook voor gemaakt. Maar TikTok-gebruikers bewijzen dat je er ook een topje van kunt maken. Door er een knoop in te leggen bijvoorbeeld. Of door met twee bikinibroekjes een mix and match-achtige look te creëren. Onderstaande filmpjes maken alles duidelijk.