Bikini van mondmaskers valt niet in de smaak

2020
News
Bizarre
25-03-2020 10:23
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een Russisch fitnessmodel heeft zich flink wat woede op de hals gehaald door een pikante foto van zichzelf op Instagram te delen. Daarop poseert ze in een zelfgemaakte bikini van mondkapjes. Fans zijn boos omdat er vanwege het coronavirus een groot tekort is aan dit product.

Bij het beeld schrijft de 29-jarige Yulia Ushakova de volgende tekst: “Ik heb deze hippe bikini besteld op AliExpress. De ingebouwde kleppen laten de huid ademen. Helaas kun je het kledingstuk alleen niet langer dan twee uur dragen. Ik weet niet of dit een nieuwe challenge op Instagram is geworden, maar ik vind het een goed idee. Wat vind jij ervan?”

Het antwoord op die laatste vraag wordt al snel duidelijk. De commentaren zijn niet mals. “Er is een wereldwijd gebrek aan maskers. Dit is de ergste grap die ik in deze vreselijke dagen heb gezien”, aldus een volger volgens The Sun. Ook: “Stom en respectloos tegenover alle doktoren en de mensen die lijden. Ontvolgen”. En een derde hater: “Op het moment dat die maskers een leven kunnen redden, is dit niet de beste grap die je kunt maken”.