Brussel krijgt een drive-in voor voetbalfans

Schermafbeelding 2020 08 11 Om 15 24 29
Lifestyle
Things to do
11-08-2020 15:25
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een voetballoze zomer? Dat laat Pepsi MAX mooi niet gebeuren. Het merk maakt het binnenkort mogelijk het sportieve spel live te kunnen aanschouwen. Gewoon vanuit je auto en helemaal coronaproof. Op 23 augustus staat Tour & Taxis in Brussel in het teken van ‘The Estádio do Sport Lisboa e Benfica’.

Het drive-in evenement is een unieke kans voor voetbalfans om niets van de actie op het veld te moeten missen en tegelijkertijd de social distance te behouden. Je geniet van de wedstrijd vanuit een persoonlijke kijkzone die is toegewezen aan jouw voertuig, waarin je met jouw bubbel kan genieten van de wedstrijd. Het evenement is volledig in overeenstemming met de voorschriften en richtlijnen van de overheid.

"Als trotse sponsor van de UEFA Champions League willen we de voetbalfans met elkaar in contact brengen door een energieke, stadionachtige ervaring voor de UCL Finale aan te bieden vanuit het comfort van je voertuig. Wij kunnen alvast niet wachten om de terugkeer van een van de spannendste voetbalcompetities in te zetten." zegt Jan Beckers, Marketing Manager PepsiCo Benelux.

Wil jij erbij zijn? Surf naar https://pepsi.be/drive-in en volg de stappen om kans te maken op een plek.