2018 Spongebob Chocolade
News
Bizarre

Bij deze job kun je zoveel chocolade proeven als je wil

05-03-2018 17:15
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Kan werken leuk zijn? Ja, dat kan! Als je in een chocoladefabriek zoals Steenland Chocolate in het Nederlandse Gouda werkt bijvoorbeeld. Daar zoeken ze een nieuwe kwaliteitsmanager, die de hele dag onbeperkt chocolade mag proeven.

De fabriek maakt allerlei verschillende chocoladeproducten, waaronder ook veel chocolademunten. Volgens Eric Gilhuijs van Steenland Chocolate wordt er “per dag zo’n 50 tot 60 ton chocolade gemaakt”.

Een deel daarvan mag geproefd worden door de nieuwe kwaliteitsmanager van het bedrijf. En hoe rooskleurig dat ook klinkt, er zitten ook andere vereisten aan de nieuwe werknemer, schrijft het AD. Zo moet je een afgeronde hbo-opleiding levensmiddelentechnologie bezitten, minimaal vijf jaar werkervaring hebben in dezelfde soort functie en het zou prettig zijn als je op de hoogte bent van de internationale kwaliteitseisen. Tot slot is het gewoon heel belangrijk dat je van chocolade houdt. Dat laatste moet niet zo moeilijk zijn. 😉

Denk jij je nieuwe droomjob te hebben gevonden? Het wordt nog beter! Je zal met deze baan namelijk zo'n 35.000 tot 50.000 euro per jaar gaan verdienen. Daar kun je héél veel chocolade van kopen.

Solliciteren doe je HIER!.