Bevestigd: Maggie keert terug in seizoen 11 van 'The Walking Dead'

Twd Maggie Greene
Entertainment
TV / streaming
05-10-2019 20:06
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Fans die zich sinds de verdwijning van Maggie in het negende seizoen van 'The Walking Dead' nog steeds afvragen wanneer de actrice terugkeert, zullen verheugd zijn om te horen dat we die vraag nu eindelijk kunnen beantwoorden.

Tijdens een panel op New York Comic Con waar de cast van het tiende seizoen van 'The Walking Dead' aanwezig was om te praten over het nieuwe seizoen, werd door Lauren Cohan (die sinds seizoen 2 de rol van Maggie vertolkt) aangekondigd dat haar personage zal terugkeren in het pas aangekondigde elfde seizoen. Hoe en in welke aflevering dat gebeuren zal, wordt natuurlijk nog even geheim gehouden.

In aflevering vijf van het negende seizoen, dezelfde aflevering waarin we ook afscheid namen van Rick Grimes (Andrew Lincoln), kwam Maggie in contact met ene Georgie en liet ze haar community in goede handen achter bij haar vrienden om elders in de wereld mensen in nood te helpen. Sindsdien werd het stil rond het karakter en werd niets meer over Maggie vernomen.

In seizoen 11 zal Maggie dus terugkeren en komen we precies te weten waar de voormalige leidster van Hilltop al die tijd heeft gezeten en heeft uitgespookt.

In de tussentijd kunnen we alvast genieten van seizoen 10 dat aanstaande maandag 7 oktober om 20u35 van start gaat op FOX!