Betaald worden terwijl je naar 'Friends' kijkt? Kan gewoon!

2019 Friends
Lifestyle
Jobs
06-03-2021 11:08
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een van de beste shows ter wereld bingen en daar ook nog eens voor betaald krijgen? Het is mogelijk als je in de Verenigde Staten woont. Best Value Schools, de Amerikaanse ranglijst van hogescholen en universiteiten, is op zoek naar kandidaten voor de beste dreamjob ever. Vijf personen krijgen duizend dollar om naar de eerste vijf seizoenen van ‘Friends’ te kijken.

Specifiek wordt er gezocht naar mensen met een uitgesproken social media-persoonlijkheid die met liefde dingen over hun favoriete serie ‘Friends’ willen posten. Om dat te kunnen doen, moeten ze vijf seizoenen – die per stuk uit minimaal 24 afleveringen bestaan en in het totaal voor zo’n 44 uur aan kijkplezier zorgen – bekijken en beoordelen. Ze houden hun volgers op de hoogte van de momenten waarop ze de serie kijken en posten online informatie over hun favoriete afleveringen.

In ruil daarvoor krijgen ze duizend dollar, een mok, een T-shirt, een fleecedaken en een cadeaubon voor een Amerikaanse eetbezorgserivce. Ook krijgt één lucky one de volledige 'Friends'-collectie in BluRay-versie.

Helaas zijn wij Belgen uitgesloten van deelname. Je moet in de Verenigde Staten kunnen werken om mee te mogen doen, minimaal achttien jaar oud en actief zijn op social media. Toch een kansje wagen? Niet geschoten is altijd mis. Klik hier voor meer info.