Ben & Jerry’s heeft begraafplaats voor alle overleden smaken

Bj
Lifestyle
Food
08-04-2021 10:01
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De smaken die Ben & Jerry’s in de afgelopen jaren op de markt heeft gebracht, zijn ontelbaar. Het zijn er zó veel, dat je ze waarschijnlijk niet eens allemaal kent. Sommige zijn een daverend succes en blijven voor altijd bestaan, andere krijgen na verloop van tijd een enkeltje naar de begraafplaats van het ijsmerk. Een begraafplaats? Dat hoor je goed.

Veel mensen geloven in de hemel, een plek waar je naartoe gaat als je ziel je lichaam verlaat. Nou, zo’n plek is er dus ook voor ovverleden ijssmaken van Ben & Jerry’s. Als de traktaties hun werk hebben gedaan, worden ze naar een kerkhof gebracht waar ze kunnen rusten in peace.

Of je moet rouwen om de overleden smaken, is nog maar de vraag. Ze worden namelijk niet voor niets uit de productie gehaald. Neem Oatmeal Cookie Chunk, romig kaneelijs met stukjes havermoutkoek en fudge. Klinkt oké, maar wat doet die havermout daar? Als we gezond willen zijn, eten we wel een appel. Of wat dacht je van de Wavy Gravy? De naam zegt eigenlijk al genoeg.

Andere smaken missen we dan weer wel. Brownie Batter, Crème Brùlée en Festivus. Wat zou het fijn zijn als deze lekkernijen op zouden staan uit de dood.