2017 Bella Gigi Hadid
Entertainment
Celebs

Bella Hadid was jaloers op sixpack Gigi

01-06-2018 08:29
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Bella en Gigi Hadid zijn allebei succesvolle modellen en hebben allebei een prachtig lichaam. Vroeger was dat echter wel anders. Toen was Bella naar eigen zeggen ‘stevig’ en was ze jaloers op haar zus Gigi. Dat vertelt ze in een interview met InStyle.

“Ik had altijd brede heupen en ik was wat stevig”, aldus Bella. “Ik heb geleerd van ze te houden, maar ik was altijd heel onzeker over mijn heupen, terwijl mijn zus een sixpack en atletisch figuur had. Ik vond ook dat ik een raar hoofd had.” Bella werd vroeger op school gepest. Iets waar ze tot kort geleden nog veel last van heeft gehad. “Ik ben vorig jaar door een depressieve periode gegaan en ik denk dat de oorzaak daarvan ligt bij de pesterijen van vroeger.”

Inmiddels gaat het stukken beter met Bella. Ze is tevreden met zichzelf en zou nooit plastische chirurgie aan haar gezicht willen doen. “Veel mensen denken altijd dat ik aan mezelf heb laten sleutelen, maar we kunnen een scan van mijn gezicht doen om het tegendeel te bewijzen. Ik vind het eng om fillers in mijn lippen te doen. Ik wil mijn gezicht niet verpesten.”