Eerste gameplaybeelden van Star Wars Jedi: Fallen Order zijn hier

Jedi Fallen Order Image
Technology
Games
08-06-2019 19:36
Geschreven door Nico De Greef
Comment

EA heeft vandaag tijdens haar EA Play-livestream de eerste gameplaybeelden onthuld van Star Wars Jedi: Fallen Order. En we hebben maar 1 woord: Wow!

Eerder dit jaar werd al bekendgemaakt dat spelers in de game de rol aannemen van een jonge Padawan die op de vlucht is voor de Empire en dat ze gaandeweg hun Jedi-vaardigheden verder moeten ontwikkelen om te overleven. In de nieuwe gameplaytrailer die vandaag werd onthuld kunnen we deze vaardigheden eindelijk in actie zien. Zo is in de beelden te zien hoe het hoofdpersonage de Force op allerlei manieren kan manipuleren om vijanden te verslaan en omgevingen te beïnvloeden. Ook kan hij met zijn lichtzwaard kogels afweren en donkere ruimtes verlichten.

De beelden laten verder ook het schattige en praktische robotje BD-1 in actie zien. BD-1 staat voor Buddy Droid 1 en is een robotje dat grotendeels meereist op de rug van de speler om voornamelijk medische en technologische ondersteuning te bieden tijdens missies.

Star Wars Jedi: Fallen Order is een action-adventure game dat wordt ontwikkeld door Respawn Entertainment en komt vanaf 15 november uit op PlayStation 4, Xbox One en pc.