Beelden van nieuwe AirPods uitgelekt

2020 Apple Iphone
Technology
Hardware
22-02-2021 17:51
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Geruchten over de derde generatie Apple AirPods zijn er al veel geweest. Wat gaan de oortjes kosten? Welk uiterlijk krijgen ze? En belangrijker nog: welke verbeterde functies kunnen we verwachten? Een uitgelekte foto die gepubliceerd werd door 52audio lijkt ons antwoord te geven op die vragen.

Het ziet ernaar uit dat de nieuwe AirPods in veel opzichten op de huidige Pro-serie gaan lijken. De oortjes gaan naar verwachting verwijderbare siliconen kussentjes bevatten en de staafjes worden korter. De bedoeling is dat beide kanten straks touch control ondersteunen. Nu is dat bij slechts één oortje beschikbaar.

Verder moeten de AirPods drukverlossing krijgen, dezelfde technologie die de al bestaande AirPods Pro ook kent. Het systeem is bedoeld om de druk binnen en buiten het oor gelijk te trekken, wat langdurig gebruik prettiger zou moeten maken. Op noise cancelation hoeven we waarschijnlijk niet te hopen.

Keiharde bevestiging is er helaas nog niet. Alles wat je zojuist hebt gelezen, is gebaseerd op een uitgelekte foto. Laten we hopen dat Apple snel met meer informatie komt.