Bedrijf zoekt persoon die tegen betaling wiet wil roken

2020 Cannabis Wiet
Lifestyle
Jobs
07-06-2021 09:31
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Op zoek naar een zomerbaantje? Hou je van wiet en zou je graag betaald worden voor het consumeren ervan? Zoek niet verder. Een Amerikaans bedrijf is op zoek naar iemand die meer dan 600 marihuanaproducten uit wil proberen door ze te roken, te eten en te beoordelen.

De nieuwe werknemer van het bedrijf, Emjay genaamd, moet aan een aantal eisen voldoen. Zo is het de bedoeling dat de liefde voor wiet groot is, dat de persoon beschikt over een creatieve pen én dat er wordt gelet op details. Dat laatste zal nog lastig worden, aangezien er de hele dag door wiet wordt gerookt.

Nu is het volgens LadBible helaas wel zo dat je in Californië moet wonen om kans te maken op de job. Voor de functie staat een loon van 15 dollar per uur klaar, met gemiddeld 16 uur werk per week. Je kunt een kleine 1000 dollar per maand verdienen.

“Deze betaalde stage is de droom van een cannabisliefhebber die uitkomt”, zo klinkt het in een oproep. “We zijn op zoek naar een gepassioneerde, op details gerichte creatieve schrijver die elk product van ons platform wil beoordelen. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het schrijven van unieke teksten en recensies over een breed scala aan cannabisproducten. Eetwaren, vapes, bloemen en meer.”