Bedrijf zoekt koppel dat tegen betaling op Ibiza wil wonen

2020 Eiland Zand Strand Zee Vakantie Zon Palmboom
Lifestyle
Jobs
04-03-2020 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Gratis wonen in een luxe villa op Ibiza en er nog geld voor krijgen ook. Het kan binnenkort de realiteit zijn. Het bedrijf Silver Swan Recruitment is op zoek naar een koppel dat tegen betaling op een prachtig huis op het leukste feesteiland van Spanje wil passen.

De baan is volgens de website van het bedrijf ideaal voor een paar dat goed met elkaar kan communiceren. Jullie zullen samen namelijk van alles moeten doen. Van het huishouden tot boodschappen doen, koken en het hosten van evenementen: het hoort straks allemaal bij jullie takenpakket. In jullie vrije tijd - die je gelukkig genoeg zal hebben - ben je vrij om het fantastische Ibiza te verkennen.

Om aangenomen te kunnen worden, moet of jij of je partner in het bezit zijn van een rijbewijs. Verder is het fijn als jullie georganiseerd, flexibel en vriendelijk zijn. Voldoe je aan deze eisen, dan maak je kans op de baan en het daarbij horende salaris van 2300 euro per maand. Je mag gratis in de villa verblijven en zelfs de reis van en naar Ibiza wordt voor je betaald.

Inschrijven kan hier!