Schermafbeelding 2018 06 05 Om 14 46 04
Entertainment
Festivals

Balaton Sound: het ultieme vakantiegevoel

05-06-2018 16:31
Geschreven door Geoffrey Roose
Comment

Balaton Sound, één van de grootste elektronische muziekfestivals met een fantastische line-up en bijzondere locatie. Overdag chillen aan het prachtige Balatonmeer, ‘s avonds vollenbak feesten op het festivalterrein. Bezoekers van over heel de wereld hebben redenen genoeg om met de auto, de trein of het vliegtuig naar Hongarije te reizen.

Locatie

Het festival speelt zich af op een unieke locatie. Neem het grootste meer van Midden-Europa, bouw daar een aantal podia et voila festival klaar. Aangezien de eerste naam op de mainstage pas laat in de middag het podium opkomt, is er overdag vaak meer dan genoeg tijd om (brak) op het strand te gaan liggen of in het water te springen.

Sfeer

Het voordeel van een festival, is dat het lotgenoten aantrekt. De sfeer in het publiek is dan ook lit. Er wordt gedanst, gekletst, gehigh-fived en als één groot koor meegezongen. Een gigantisch grote deel van het publiek zijn Belgen. Dankzij de gezelligheid is het niet moeilijk om de zon iedere dag op te zien komen.

Food & Drinks

Ook op Balaton is er voor ieder wat wils. Wat er zo speciaal is aan dit festival, is het prijskaartje. Voor 2€ heb je er al een halve liter ijskoude bier of een gigantisch stuk pizza. 

Wil jij ook genieten van een vakantie op Balaton Sound? Kijk dan hier voor tickets.