5 redenen om de TAGMAG fanfiction ‘Backstage’ te lezen

2017 Backstage
Lifestyle
Things to do
28-06-2016 23:35
Geschreven door Simon Smetryns
Comment

TAGMAG bracht zonet een zalig fanfiction boek uit, geschreven door TAGMAG writer Matthias Soberon.

Dit zijn 5 redenen waarom ‘Backstage’ een speciaal plaatsje verdient op jouw kamer:

Iedereen heeft wel eens een celebrity crush gehad (of heeft er nog steeds een, al dan niet stiekem). Of je nu ooit wegdroomde van een avontuur met Ashton Irwin van 5SOS, Jasper van Bandits of Zayn Malik, het doet er niet toe. In jouw eigen verbeelding mag en kan allés en dat moedigen we aan!

Fanfiction is hot! Vroeger moesten we ons bijna schamen als we fanfics lazen, durfden we er enkel over praten met andere fans “want de rest zou ons toch niet begrijpen . Ondertussen is dat gekanteld, eindelijk kijken mensen niet meer neer op de fantasiewereld van fandoms. 

‘Backstage’ gaat geen onderwerpen uit de weg. Van stomende liefdesscènes tot hartverscheurende keuzes, je zal het boek verslinden. Je zal jezelf herkennen in alles wat Emma meemaakt. Tenslotte moet iedereen zich in haar kunnen verplaatsen.

‘Backstage’ is geschreven voor elk fandom, het daagt je uit om jou zelf dingen voor te stellen. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je het boek leest, jouw idool kan Emma’s crush zijn. Jij bepaalt de grenzen van de werkelijkheid!

Het nummer ‘Struck By You’ werd geschreven om het verhaal nog meer kracht bij te zetten en is exclusief hier te beluisteren. Wie de uitvoerder is, dat blijft een groot geheim… ;)

Heb je het boek nog niet? Haal het in je favoriete boekhandel of bestel ‘m bij TAGMAG Shop en Bol.