Bab & Vincent praten openlijk over hun seksleven

2020 Bab Vincent
Entertainment
Celebs
30-07-2020 18:18
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Het bekende acteurskoppel Bab Buelens en Vincent Baníc was zopas te gast bij MNM-gezicht Seksuolotte, waar het koppel openlijk sprak over hun relatie en hun seksleven. Lotte vroeg zich namelijk af of er sprake is van jaloezie in hun relatie, en hoe hun seks is.

De twee besloten open kaart te spelen en windden er geen doekjes om:

Vincent: “Ik denk dat er wel een gezonde jaloezie is. Wanneer je iemand graag ziet, wil je die beschermen en wil je niet liever dan erbij zijn. Als er dan een bedreiging van buitenaf is ... dat prikt een beetje.”

Bab: “Ik vertrouw jou ook, maar ik vertrouw sommige andere mensen niet. Ik ben wel op m’n gemak, omdat ik Vincent door en door vertrouw, maar ik ben wel beschermend over wat we hebben. Wanneer ik iemand te veel zie kijken, vind ik dat respectloos. Mensen wéten dat we een relatie hebben, dus ik kan er niet goed mee om, als ze dan toch iets proberen. Sinds mensen weten dat we een koppel zijn, merk ik dat steeds vaker. Een man die bezet is, dat is voor veel vrouwen veel interessanter. Het is een overwinning, hé.”

Daarna vroeg Lotte naar hun seksleven, waarop ze openlijk antwoordden:

“Ik vind het leuk als we seks hebben. Wij doen dat echt goed. We geven elkaar altijd een high five na de seks.Wanneer je samen bent, in een relatie, en je hebt een goede klik, dan is de seks altíjd goed. En dan mag je elkaar daarom best een high five geven.”

High five you two!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door BAB BUELENS (@babmjb) op