Baas geeft medewerkers masturbatiepauzes tijdens werk

2020 Seks Sex Liefde Sexy Dainis Graveris
Lifestyle
Sex
15-05-2021 09:05
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De baas van een entertainmentbedrijf heeft besloten haar werknemers iedere dag een extra half uur pauze aan te bieden. Niet om te wandelen, niet om te eten, maar om te masturberen. Dat meldt Ladbible.

De dame in kwestie is Erika Lust, de baas van een bedrijf dat erotische films maakt. Toen zij opmerkte dat haar werknemers tijdens de lockdown wat minder energie hadden gekregen tijdens het werk, besloot ze hen extra masturbatiepauzes te geven. Ze bouwde zelfs een heus masturbatiestation op haar kantoor, waar liefhebbers een half uur per dag uit hun dak mogen gaan.

Erika lanceerde het initiatief in het teken van de masturbatiemaand, die in mei plaatsvindt, maar is van plan haar personeel de rest van het jaar extra pauze te geven. “Tijdens de pandemie merkte ik op dat mijn medewerkers wat onrustig waren geworden en met minder energie presteerden dan voorheen”, vertelt ze. “Wetende dat er maar één ding is waarmee ik iedereen goed kan laten voelen, heb ik een masturbatiestation opgezet.”

Cat, een van de werknemers van het bedrijf, is blij met de plannen van haar baas. “Een masturbatiepauze op het werk kan resulteren in meer focus van je medewerkers, minder agressie, meer productiviteit en beter teamwerk.”