Ayla doet opmerkelijke onthulling over EOTBDD

2020 Ayla Eotb
Entertainment
TV / streaming
22-06-2020 09:20
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Herinner je je dat moment nog waarbij Ayla woest werd omdat haar ex Reamon het EOTB-strand op kwam gewandeld? Als je dacht dat dat al heftig was: think again. Volgens Ayla was dit nog niks. In een video van YouTuber Nick Eshuis vertelt ze hoe het écht is gegaan. “Gelukkig hebben ze dat niet uitgezonden.”

Over het algemeen heeft Ayla genoten van haar avontuur bij ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, maar er waren ook mindere momenten. Zoals het moment waarop Reamon zijn intrede maakte. Voor de kijkers die zijn vergeten wat er toen gebeurde: Ayla flipte he-le-maal de pan uit. Ze was woest en had geen goed woord over voor haar ex. “Het is dat er wodka in die kokosnoten op het strand zat, want dat had ik wel nodig”, vertelt ze.

“Ik weet natuurlijk hoe ik ben als ik boos ben en als ik écht boos ben, dan flip ik. Dat weet hij ook, je zag zijn kop vertrekken." Ayla gooide er allerlei scheldwoorden uit, maar schijnbaar hebben we nog niet eens de helft gezien. "Ik flipte eigenlijk nog langer, maar dat hebben ze niet uitgezonden. Ik heb hem tien minuten lang helemaal verrot gescholden.”