Assassin's Creed Valhalla krijgt na release nog twee grote uitbreidingen

Ac Valhalla Dlc
Technology
Games
21-10-2020 15:32
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Wanneer gamers straks Assassin's Creed Valhalla op hun computer of console opstarten, kunnen ze ronddolen in een van de grootste spelwerelden ooit gemaakt in de franchise. Maar daar blijft het niet bij. Ubisoft heeft nu aangekondigd dat er ook nog twee grote uitbreidingen in de pijplijn zitten.

Enerzijds is er de 'Wrath of the Druids'-uitbreiding. Deze staat gepland voor release in de lente van volgend jaar en volgt Eivor (het hoofdpersonage die spelers besturen, nvdr.) tijdens een trip naar Ierland waar hij in aanraking komt met de druïden van een eeuwenoude cult.

Anderzijds, en als laatste uitbreiding, is er de 'Siege of Paris'. Deze uitbreiding staat gepland voor zomer 2021 en draait om de befaamde aanval op Parijs door de Vikingen. Wie fan is van grote veldslagen zal erg veel plezier beleven aan deze specifieke uitbreiding.

Spelers die de Gold-, Ultimate- of Collectors-editie van de game bezitten krijgen gratis toegang tot de uitbreidingen zodra deze beschikbaar komen. Andere spelers raden we aan om de Season Pass aan te schaffen.

Assassin's Creed Valhalla verschijnt vanaf 10 november voor PC, Xbox One, Xbox Series S/X en PlayStation 4. Vanaf 19 november komt de game ook uit op de PlayStation 5.