Ubisoft geeft Assassin's Creed 2 gratis weg!

Assassins Creed 2
Technology
Games
14-04-2020 18:37
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Om mensen in hun kot te houden tijdens de lockdown, komt Ubisoft met een leuke actie op de proppen voor Assassin's Creed-fans. Het bedrijf geeft namelijk Assassin's Creed 2 gratis en voor niets weg en dat is zowel goed als minder goed nieuws.

Het goede nieuws is dat spelers vanaf vandaag tot en met 17 april (15:00 uur lokale tijd) Assassin's Creed 2 gratis kunnen claimen via Ubisoft's eigen distributieplatform Uplay. Heb je de game via Uplay binnengehaald, dan is de game voor altijd van jou.

Wat is dan het minder goede nieuws? Ubisoft geeft enkel de pc-versie weg en je hebt dus een computer nodig om het te spelen. Keek je er dus naar uit om Assassin's Creed 2 op console te spelen, dan zullen we je helaas moeten teleurstellen.

Het tweede deel in de Assassin's Creed franchise neemt je mee op verkenning in Italië ten tijde van de Renaissance. Een tijdperk vol kunst, rijkdom en dodelijke samenzweringen. Je kruipt in de huid van Ezio, een jonge nobele die, nadat zijn familie wordt verraden, naar de kanalen van Venetië vlucht waar hij leert hoe hij een echte Assassin moet worden.