2017 Ariana Grande
Entertainment
Celebs

Ariana Grande zweeg dagen na aanslag in Manchester

12-07-2018 08:45
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Ariana Grande heeft een paar dagen na de aanslag in Manchester niet gepraat. De zangeres was er zo slecht aan toe, dat haar moeder Joan Grande bang was dat ze nooit meer op het podium zou staan.

Joan vertelt in een interview met Elle dat Ariana een heftige periode heeft doorstaan. Twee dagen na de aanslag, waarbij 22 mensen omkwamen, klopte Ariana op haar moeders slaapkamerdeur. “Ze zei: ‘mam, laten we eerlijk zijn: ik ga niet nooit meer zingen. Maar ik ga niet zingen voordat ik terug ben geweest in Manchester”, aldus Joan over haar dochter.

De moeder van de popster vertelt verder ook hoe zij de aanslag heeft ervaren. Zij was er immers ook bij. “Ik was als een vis die in de verkeerde richting zwom. Iedereen ging weg en ik ging juist richting het podium. De bom ging af en ik zag al die jonge mensen met angst in hun ogen. Mensen sprongen uit hun stoelen om weg te komen. Ik had geen idee waar ik heen ging. Ik wist alleen dat ik naar mijn dochter wilde. Ik wil niet dramatisch zijn, maar ik had geen idee wat ik zou aantreffen als ik haar zou vinden. Die minuten waarop je niet weet wat er gebeurt… er zijn geen woorden voor.”