'Ariana Grande trouwt deze zomer'

2021 Ariana Grande Dalton Gomez
Entertainment
Celebs
08-04-2021 10:41
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het zal niet lang meer duren voordat Ariana Grande een getrouwde vrouw is. Volgens bronnen van Us Weekly stapt de zangeres deze zomer in het huwelijksbootje met haar verloofde Dalton Gomez.

“De bruiloft van Ariana en Dalton zal begin deze zomer plaatsvinden”, zegt de insider. “Ze hebben naar locaties in een paar verschillende steden gekeken, maar kiezen waarschijnlijk voor Californië.”

Het koppel wil er naar verluidt een kleine maar intieme dag van maken. Een definitieve datum is er nog niet, aangezien de huidige pandemie nog steeds voor onzekerheden zorgt. Zo lang het corona technisch niet veilig is, wordt er niks gevierd.

Ariana en Dalton zijn volgens de bron hartstikke happy samen en brengen bijna al hun tijd samen door. “Hij is dol op haar en maakt haar heel gelukkig. Alle vrienden en familie van Ariana houden van hem.”

De zangeres werd voor het eerst aan Dalton gelinkt in februari 2020. Ze maakte haar relatie publiekelijk bekend in het liedje ‘Stuck With U’, dat ze samen met Justin Bieber maakte. In december 2020 verloofden de twee zich.