2017 Ariana Grande
Entertainment
Celebs

Ariana Grande kreeg PTSS door aanslag Manchester

05-06-2018 18:48
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Dat Ariana Grande het ontzettend zwaar heeft gehad na de aanslag in Manchester, is natuurlijk wel duidelijk. Maar nu onthult de zangeres in een interview met Vogue dat ze een posttraumatische stressstoornis PTSS heeft overgehouden aan het verschrikkelijke drama.

“Ik haat het om toe te geven, maar waarschijnlijk klopt dat. Het is moeilijk om erover te praten omdat zoveel mensen zulke grote, enorme verliezen hebben geleden”, vertelt Ariana. “Maar ja, het is echt waar. Ik ken al die families en mijn fans en iedereen heeft er last van.”

De zangeres vertelt dat ze al langer kampt met angsten. Ook vóór de aanslag, waarbij 22 mensen om het leven kwamen. “Ik heb er nooit over gepraat omdat ik dacht dat iedereen er last van had. Maar toen ik thuiskwam van mijn tournee heb ik nog nooit zoveel angst gehad.”

En toen dook ze de studio in. Veel mensen dachten dat het een uitvlucht was voor Ariana, maar volgens de zangeres zelf heeft het een andere reden. “Iedereen dacht dat ik gek was geworden, maar ik ben gewoon een workaholic.”