Après-skiën! Aalst en Herentals krijgen een MOOSE BAR

Thumbnail Img 6611
Lifestyle
Things to do
31-10-2019 15:47
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Naast Hasselt, Antwerpen en Mechelen kunnen liefhebbers binnenkort ook après-skiën in Aalst en Herentals. Met twee nieuwe MOOSE BAR wordt de overheerlijke wintersportsfeer van de Alpen opnieuw naar ons land gehaald!

Feestneuzen kunnen gedurende de wintermaanden helemaal 'losgehen'. Als je één van de skihutten bezoekt, kun je een behoorlijk winters sfeertje verwachten. Er zijn dierenhuiden, er is après-ski muziek, er zijn halve liters bier (ook alcoholvrij) en er zijn obers in authentieke lederhosen.

Voor Aalst en Herentals is het de eerste keer dat er een MOOSE BAR neerstrijkt. Later zullen er nog andere locaties volgen. Verder komt er na het gigantische succes van vorig jaar ook weer een editie van MOOSE BAR XXL in het Antwerpse Sportpaleis op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari. Kun je daar niet bij zijn? Dan kun je ook altijd nog de MOOSE BAR-sfeer proeven op de wintereditie van Tomorrowland in Alpe d'Huez. MOOSE BAR is daar één van de acht officiële podia.

FYI: de MOOSE BAR in Aalst opent op 15 november aan Wijngaardveld 40, die in Herentals op 14 november aan Toekomstlaan 21.