Annelotte adopteerde Isidoor na de opnames van ‘De Mol’

2021 Isidoor
Entertainment
TV / streaming
06-04-2021 14:44
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Wie afgelopen zondag naar de derde aflevering van ‘De Mol’ keek, is haast niet ontgaan dat iedereen als een blok viel voor de schattige nieuwkomer Isidoor, een kleine 7-jarige teckel. Isidoor vervoegt de deelnemers van ‘De Mol’ tot aan het einde van dit seizoen. Maar wat gebeurde er na de opnames dan met hem? Al in de aflevering werd gezegd dat Isidoor geen baasje had en dat het dus aan de groep was om hem op te vangen.

Binnen het productieteam van het programma was er trouwens ook permanent een begeleider voor Isidoor. En vanaf moment één zag je ook dat er een band werd opgebouwd met Annelotte. En net zij heeft na de opnames van ‘De Mol’ de beslissing genomen om Isidoor te adopteren!

Alle kandidaten hebben trouwens na afloop het voorstel gekregen om Isidoor te adopteren, maar het was Annelotte, die er al een band mee opgebouwd had, die ‘m mee naar huis mocht nemen:

“Isidoor werd uiteraard de hele reis verwend door iedereen, en was in geen tijd de populairste van de hele groep. We hadden zélf een baasje voorzien voor Isidoor eens de opnames voorbij waren, maar wilden aan de kandidaten ook de kans geven hem te adopteren. Annelotte wilde dat heel graag, en sinds de reis woont Isidoor dus bij haar. En zijn ze heel gelukkig samen” klinkt het bij Gilles De Coster.