André Hazes weer bij zoontje na breuk met Monique

2021 Andre Hazes Monique Westenberg
Entertainment
Celebs
13-03-2021 09:39
Geschreven door Karen Luiken
Comment

André Hazes is weer herenigd met zijn zoon. De zanger heeft zijn mini-me vanwege de breuk met Monique Westenberg weken niet gezien, maar maakt nu op Instagram duidelijk dat hij hem weer in zijn armen heeft kunnen sluiten.

Het is deze week één en al drama voor André en Monique. André schreef twee dagen geleden op social media dat hij en Monique een punt achter hun relatie hebben gezet. Dit keer definitief. De bom is gebarsten tijdens een vakantie in Bonaire en daarna hebben ze besloten voorgoed uit elkaar te gaan. Zijn zoontje heeft hij vervolgens, zo vertelde hij tegen RTL Boulevard, weken niet gezien. Het nieuws over de breuk heeft hij dan ook niet zelf tegen hem kunnen vertellen. Maar het wachten op een hereniging is nu voorbij. André deelt op Instagram een filmpje waarop te zien is dat hij samen met zijn zoontje speelt met klei.

Veel mensen zagen de breuk niet aankomen, aangezien André vlak voor kerst nog op één knie ging voor Monique. De twee waren druk met het plannen van hun huwelijk en waren vastbesloten dit keer voor altijd samen te blijven. Niets blijkt minder waar. Sterker nog: André heeft in moeilijke tijden iemand leren kennen waar hij veel steun bij vindt: de 25-jarige Sarah van Soelen. Hoewel het volgens de zanger vooral op vriendschappelijk gebied klikt, sluit hij een relatie met haar niet uit.