André Hazes reageert op breuk en hint op (mogelijk) nieuwe relatie

2021 Andre Hazes
Entertainment
Celebs
11-03-2021 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

André Hazes en Monique Westenberg hebben opnieuw een punt achter hun relatie gezet. De twee gingen eind 2019 voor het eerst uit elkaar, kwamen een paar maanden later weer samen en verloofden zich net voor kerst. De toekomst leek er rooskleurig uit te zien voor het koppel, maar niets blijkt minder waar. André schrijft op Instagram dat de breuk dit keer definitief is.

De zanger heeft er naar eigen zeggen alles aan gedaan om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen. Hij ging daarbij zo ver, dat hij zichzelf niet meer kon zijn. “Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is”, zegt hij. “Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt.” De bom barstte tijdens een vakantie op Bonaire. Daar kwam het besluit uit elkaar te willen gaan.

André legt uit dat hij tijdens alle ups en downs in de afgelopen jaren veel steun kreeg van vrienden, waarbij hij een goede band opbouwde met influencer Sarah van Soelen. "Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap.” Toch sluit de zanger niet uit dat er in de toekomst meer kan gebeuren.

Over zijn zoon zegt André dat hij hem nooit in de steek zal laten. “Het einde van een relatie tussen twee mensen betekent niet het einde van de relatie tussen een vader en zijn zoon. Die koester ik enorm.”