2017 Seks Symbool
News
Bizarre

Amerikaanse vrouw verkoopt haar maagdelijkheid

02-01-2018 14:58
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De 23-jarige Bailey Gibson uit Amerika is nog maagd. Iets waar ze graag vanaf wil. De dame heeft besloten haar maagdelijkheid te verkopen voor een flink bedrag.

Op de website van Moonlite Bunny Ranch, een legaal boordeel in de VS, schrijft Bailey het volgende: “Ik ben Bailey Gibson en ik ben maagd.” Ze laat weten hoe ze is opgevoed door adoptieouders met ‘erg sterke christelijke waarden’ en dat ze nooit contact heeft gehad met jongens. Daar komt nu verandering in, want Bailey wil seks. Voor de eerste keer. In ruil voor geld.

Bailey kwam op het idee toen haar ex haar hart brak. “Mijn ex was het wachten niet waard en dus besloot ik iets voor mijn maagdelijkheid te vragen waar ik in mijn leven verder mee kom. Ik wilde mijn maagdelijkheid verliezen op de meest winstgevende manier mogelijk”, aldus Bailey volgens News.com.au.

Bailey nam contact op met Moonlite Bunny Ranch en here we are. De dame laat mensen tot 15 september bieden. Degene met het hoogste bedrag mag haar vervolgens op 13 oktober ontmaagden. Volgens de eigenaar van het bordeel waar het allemaal gaat gebeuren, zal Bailey met haar actie met gemak een miljoen dollar opleveren.  

OTHER ARTICLES