Amber en Arda over zwangerschap: 'Totaal in shock'

2020 Amber Arda
Entertainment
Celebs
16-07-2020 15:15
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Dat Amber een kindje zou krijgen, had ze nooit verwacht. Althans, niet op deze manier. Toen ze drie jaar geleden te horen kreeg dat ze waarschijnlijk nooit natuurlijk zwanger zou kunnen worden vanwege allerlei ontstekingen na het zetten van een spiraaltje, had ze de hoop bijna opgegeven. Maar toen kwam Arda. En nu verwachten de twee een baby samen. “Het was niet gepland”, geeft Amber toe in een video van Nick Eshuis.

De zwangerschap kwam zowel voor Amber als voor Arda als een grote shock. “Ik was tien dagen over tijd en op een gegeven moment begon mijn lichaam anders te voelen”, vertelt Amber over het moment dat het koppel de ontdekking deed. “Nadat ik last kreeg van mijn borsten, besloot ik een test te doen. Vol ongeloof keek ik naar de uitslag. Dit kan niet, dit kan gewoon niet.”

Het gevoel dat Amber vervolgens kreeg, was een dubbel gevoel. Blij aan de ene kant, verward aan de andere kant. Maar dat het kindje welkom is, moge duidelijk zijn. Het koppel is nu halverwege de zwangerschap en weet zelfs al welk geslacht hun kleine spruit heeft. “Maar dat houden we nog even geheim.”