Altijd al een film willen maken? Doe dan mee aan deze wedstrijd!

Schermafbeelding 2020 08 01 Om 10 42 25
Lifestyle
Things to do
01-08-2020 10:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Jonge, talentvolle mensen: opgelet. Het regisseursduo Adil & Bilall gaat samen met Point of U en Samsung op zoek naar het creatief talent van morgen. En hoe vind je die beter dan met een toffe wedstrijd? De hoofdprijs is er eentje die je ab-so-luut niet wil missen!

De tijd dat films enkel met duur materiaal in het glamoureuze Hollywood werden geschoten, is voorbij. Anno 2020 kan (bijna) iedereen content creëren. Of dat nu vanuit je quarantainebubbel is of tijdens het skaten. Met een smartphone en een creatief oog kom je een heel eind.

Twee heren die het daar absoluut mee eens zijn, zijn Adil El Arbi en Bilall Fallah - bekend van ‘Black’, ‘Patser’ en ‘Bad Boys For Life’. Zij lanceren naast een wedstrijd ook een reeks workshops waarbij ze in samenwerking met Samsung jonge content creators uitdagen om hun creatieve grenzen op te zoeken en te verruimen. De mannen krijgen tijdens de zoektocht hulp van Bab Buelens, Hakim Chatar en Yassine Atari.


Ik wil meedoen!

Denk jij kijkers te kunnen emotioneren, enthousiasmeren of verrassen met jouw verhaal? Pak dan nu je kans. Op 16 en 23 augustus worden twintig jonge content creators uitgenodigd om verschillende workshops te volgen, om vervolgens over te gaan op opnames en montage. Zondag 30 augustus is het D-day en worden alle verhalen beoordeeld door een jury.

Heb jij het vetste idee én de beste uitwerking? Dan win jij niet alleen een Samsung Galaxy S20, maar mag je ook samen met het productieteam van Universal Music de videoclip van ‘The Voice Kids’-winnares Jade maken. Goals!

Inschrijven kan tot en met 12 augustus door een mail te sturen naar info@hakuna.be met als onderwerp ‘I want to share my Point of U’. Stel jezelf voor in een korte video en voeg ook jouw portfolio toe. Op 14 augustus wordt bekendgemaakt wie een clip mag maken met de Samsung Galaxy S20 onder begeleiding van Adil en Bilall.