All in this together: 'High School Musical'-voorstelling komt naar Amsterdam

2020 High School Musical
Lifestyle
Things to do
18-06-2020 09:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Cancel al je plannen die je had staan op 12, 19 of 26 juli. Op die dagen komt de swingende voorstelling van onze favoriete Disneyfilm ‘High School Musical’ naar Amsterdam. Tripje naar Nederland, anyone?!

De show van ‘High School Musical jr.’ stond eigenlijk in maart al op de planning, maar vanwege de coronamaatregelen werden de optredens noodgedwongen geannuleerd. Omdat het natuurlijk zonde is om de musical helemaal te cancelen, is nu besloten het geheel naar de zomer te verplaatsen.

De voorstelling is gebaseerd op de welbekende film 'High School Musical' en gaat over keuzes maken, vriendschap, ontluikende liefde en het najagen van dromen. De kerstvakantie is voorbij en de verschillende vriendenclubs zoeken elkaar op. Alles verandert als basketballer Troy ontdekt dat de slimme Gabriëlla, met wie hij in de vakantie karaoke heeft gezongen, bij hem op school komt.

Bijzijn? Je bent helaas niet de enige die dat wil. De laatste optie om nog een kaartje te kunnen scoren, is door je aan te melden voor een wachtlijst. Dat kan hier.