2017 Snapchat App
Technology
Apps

Al ruim miljoen handtekeningen voor Snapchat-petitie

15-02-2018 15:41
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Je hebt het waarschijnlijk allang gemerkt, maar Snapchat heeft een nieuwe update doorgevoerd. Eentje waar niemand echt heel blij mee is. Zeker Australiër Nic Rumsey niet. Hij is een petitie gestart om de oude app terug te brengen en heeft al ruim één miljoen handtekeningen binnen.

De petitie is een maand geleden gestart. Een paar dagen geleden stond te teller nog op 750.000, nu zijn er daar al meer dan 250.000 bijgekomen. Snapchat-gebruiker Nic hoopt de 1,5 miljoen te halen.

“Veel gebruikers vinden dat Snapchat, met het uitkomen van de nieuwste update, lastiger te gebruiken is”, valt te lezen op de petitiewebsite. “Er is veel irritatie en sommigen gebruiken nu een VPN-app of andere riskantere methodes om de oude versie terug te halen.”

Of de petitie er echt voor gaat zorgen dat het oude ontwerp van Snapchat terugkomt, is nog maar de vraag. Een woordvoerder van het bedrijf heeft namelijk tegen The Guardian gezegd dat ze geen plannen hebben om de eerdere app terug te brengen. Ze hopen dat hun gebruikers ‘gewoon even moeten wennen’. 

Raak je toch niet gewend? Dan is er nog deze gouden tip waardoor je je oude tóch Snapchat terug kan krijgen.

OTHER ARTICLES