Afleveringen op Disney+ verschijnen op wekelijkse basis

Disney Plus Streamingservice
Entertainment
TV / streaming
27-08-2019 02:11
Geschreven door Nico De Greef
Comment

In november van dit jaar lanceert Disney eindelijk hun langverwachte streamingdienst Disney+. De dienst komt op 12 november naar Nederland, maar op een releasedatum voor België is het nog wachten. Dat terzijde, worden er in de aanloop van de release steeds meer details over de streamingdienst bekend gemaakt.

Zo leren we nu dat sommige films en series ook in 4K-kwaliteit bekeken zullen kunnen worden door alle abonnees zonder meerprijs. Ook zullen er voor sommige films extra's, zoals deleted scenes en een blik achter de schermen, beschikbaar zijn.

Verder zullen afleveringen op wekelijkse basis verschijnen op Disney+ (iets wat voor de bingers onder ons misschien wat minder leuk nieuws is) en kunnen gebruikers maximaal vier apparaten registreren waarop ze series en films kunnen kijken.

Duidelijk is dat Disney kiest voor een compleet ander streamingmodel om zich te distantiëren van concurrent Netflix. Daar is de 4K-afspeelfunctie enkel inbegrepen in het duurste abonnement en wordt ook geen bonuscontent aangeboden.