2017 Adele Zangeres
Entertainment
Celebs

Adele deelt emotioneel bericht over beste vriendin

14-08-2018 19:23
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De vriendin van Adele kampt sinds de geboorte van haar kindje met psychische problemen. Adele steunt haar en steekt haar via een Instagram-post een hart onder de riem.

“Dit is mijn beste vriendin”, schrijft Adele bij een foto van zichzelf en haar bff Laura. “We zijn al heel lang vriendinnen. Zes maanden geleden kreeg ze mijn prachtige petekind en dat was de grootste uitdaging van haar leven. Ze heeft het meest prachtige, intieme en hartverscheurende stuk geschreven over het moeder worden en hoe het is om de diagnose postpartum psychose te krijgen. Mama’s, praat over hoe je je voelt want het kan jouw leven of dat van iemand anders redden.”

In het stuk waar Adele naar verwijst, schrijft haar vriendin over de verschrikkelijke bevalling van haar zoontje. “Het is niet makkelijk om toe te geven dat de geboorte van je kind de meest verschrikkelijke tijd van je leven was”, aldus Laura. “Ik kamp al sinds februari met postpartum psychose. Het is een zeldzame ziekte die 1 op de 1000 vrouwen treft. Geen zorgen, ik had er ook nog nooit van gehoord totdat het mijn leven probeerde te verzieken. Ik kreeg een postnatale depressie en het escaleerde naar een fase die ik alleen maar als een hel kan beschrijven: stemmingswisselingen, slapeloosheid, waanideeën, paranoia, angst en een ernstige depressie.”

Het hele verhaal van Laura lees je hierhier.