Acid reageert op Flo’s vertrek uit Social House

2021 Socialhouse
Entertainment
YouTubers
08-04-2021 08:21
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Gisterenavond maakte influencer Flo Windey bekend dat ze de stap zette om het Social House te verlaten. Ze postte op Instagram een statement waarin ze benadrukte dat het een verkeerde inschatting was van haar en dat ze zo mensen heeft gekwetst.

Het Social House is een sociaal experiment waarbij acht influencers twee weken lang worden opgesloten in een huis. Samen doen ze challenges, opdrachten en creëren ze vooral content. Helaas schoot dat initiatief bij velen in het verkeerde keelgat aangezien het voor ‘normale’ jongeren nog steeds niet mogelijk is om af te spreken met vrienden, laat staan met acht samen in een huisje te verblijven. Daarnaast krijgt het format kritiek door “té wit” te zijn. Het zijn immers acht blanke, Vlaamse influencers.

Na alle commotie en heisa online, zette Flo de stap om het experiment vroegtijdig te verlaten. Op social krijgt ze nu veel steun en liefde, en zelfs Acid, de grootste influencer van Vlaanderen, heeft gereageerd op Flo’s vertrek. Onder de aankondiging van Flo postte hij “understandable and respectable”, een reactie die nu al meer 1.500 likes heeft.

Acid maakte begin deze week al een kritische video waarin hij het Social House onder de loep nam. Hij voorspelde dat er iemand vroegtijdig zou vertrekken, et voilà.

Een reactie van het team achter het Social House over Flo’s vertrek, blijft nog uit.