Acid opgepakt door spoorwegpolitie voor bezit van drugs, wangedrag én zwartrijden

20-05-2018 11:04
Door Dieter Blarinckx
Comment

De Blankenbergse YouTuber Acid zit weer even dik in sh*t. De populaire Vlaamse vlogger werd uitgenodigd in Amsterdam door Veras en moest dus zelf in Amsterdam geraken. Het plan was simpel: naar een feestje gaan, niet slapen, naar Brussel-Zuid gaan om daar de trein te nemen naar Amsterdam. Natuurlijk mistte Acid de trein, waarop hij het geniale plan kreeg om een gewone trein naar Antwerpen te nemen om alsnog de Thalys te halen richting Amsterdam. Hij betaalde niet voor zijn treinticket want hij was er van overtuigd dat zijn Thalysticket wel zou volstaan. Niet dus. 

De conducteur vroeg daarom zijn identiteitskaart, maar dat had Acid - toevallig - niet bij. Na een eindeloze discussie besloot de conducteur het op te geven en verliet de coupé. Jammer genoeg stonden er wel vier agenten van de spoorwegpolitie hem op te wachten bij z’n aankomst in Antwerpen. Hij werd gefouilleerd, waarbij ze wiet vonden, veel wiet... 

Acid werd met brute kracht op de grond geduwd, waarbij honderden omstaanders hun smartphones bovenhaalden en begonnen te filmen. De YouTuber kreeg nu een boete voor wangedrag, zwartrijden en bezit van narcotische middelen. Hij zal zo’n 1.500 euro moeten ophoesten.

Zijn mama zit in Griekenland en weet dus nog van niets… :D