2018 Fortnite
News
Bizarre

Aan Fortnite verslaafde tiener geeft moeder kopstoot omdat hij niet mag spelen

02-09-2018 14:51
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een gameverslaving kan ver gaan. Héél ver. De 14-jarige Logan uit Australië is zwaar verslaafd aan het spel Fortnite. De tiener is al twee jaar niet naar school geweest en gaat maar één keer per week de deur uit. Dat vertelt zijn moeder, Britta Hodge, volgens Mirror.

Logan was twee jaar geleden een sociaal jongetje met veel contacten. Dat veranderde echter toen hij Fortnite ontdekte; het enige ding dat hem nog gelukkig kan maken. “We krijgen hem niet naar school, hij komt het huis niet uit”, aldus moeder Britta. “Hij komt alleen zijn kamer uit om te eten. We hebben alles al geprobeerd.”

De gameverslaving van Logan is extreem, het is chronisch. Als de tiener niet mag spelen, wordt hij agressief. “Hij heeft me ooit een kopstoot gegeven. Ik heb er een hersenschudding aan over gehouden”, aldus zijn moeder.

Britta maakt zich veel zorgen om haar zoon. Ze heeft haar baan moeten opzeggen om iedere dag voor Logan te kunnen zorgen. “Hij heeft al twee jaar geen educatie gehad. Waar gaat zijn toekomst heen?”