5 redenen waarom je naar Stressed Out moet gaan!

2019 Stressed Out 1
Lifestyle
Things to do
04-06-2019 09:30
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Wat is de beste manier om het einde van het school- of academiejaar te vieren, je zomer te starten en gewoon lekker te kunnen genieten van je vrijheid? Een goed feestje pakken natuurlijk! En waar kan dat beter dan op Stressed Out. We geven je 5 redenen om er naartoe te gaan.

De line-up

De line-up van Stressed Out is een line-up om van te dromen. Grote artiesten beklimmen het podium. We noemen Lil Kleine, Frenna, Bizzey, Josylvio, Jebroer, Yung Felix, Mula B, Dj Yolotanker, $hirak, The Blockparty, 5NAPBACK, and many many more.

De locaties

Stressed Out wordt op maar liefst vijf verschillende locaties in Vlaanderen gehouden. Waar je ook woont, er is altijd wel een feestje bij jou in de buurt. De plaatsen waar je terecht kan zijn Kortrijk, Gent, Antwerpen, Aarschot en Hasselt. Klik op de plaatsnamen voor meer info!

TAGMAG is aanwezig

Wij van TAGMAG zullen op een aantal locaties aanwezig zijn om de sfeer nóg beter te maken. We maken binnenkort de locaties bekend ;)

Voor ieder wat wils

Waar je ook van houdt, er valt voor iedereen wel iets te beleven. Op elke locatie wordt het feest verspreid over twee tot drie zalen. Van dromerige summer vibes tot Nederlandstalige hiphop en de laatste hits: het komt allemaal voorbij. Gek doen op de Foam Stage of Silent Disco? Ook dat is mogelijk!

Super betaalbaar

Voor het geld hoef je het niet te laten. De organisatie van Stressed Out weet hoe het is om een arme student te zijn en dus zijn de tickets super betaalbaar. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 12,90 euro. Een VIP-ticket heb je al voor 25 euro!