5 redenen waarom Balaton Sound het zaligste festival is!

2019 Balaton4
Entertainment
Festivals
06-03-2019 12:04
Geschreven door Oona Platel
Comment

Kan je niet kiezen tussen een zonvakantie of een festival? Ga dan van 3 tot 7 juli naar Balaton Sound in de stad Zamárdi (Hongarije). Vijf dagen zonnen, dansen en feesten aan de oevers van het Balatonmeer. Dat wil je toch niet missen? Hieronder sommen we 5 redenen op waarom Balaton Sound het zaligste festival is!

Cheap, cheaper, cheapest

Doordat Balaton Sound zo cheap is, moet je niet bang zijn om al je vakantiegeld op te doen aan drank en eten. Bovendien is je toegangsticket ook niet duur!

Prachtige locatie!

10/10 geven we aan de locatie van Balaton Sound! Het grootste meer van Midden-Europa ligt net naast het festivalterrein. Je kan dus zwemmen in helderblauw water terwijl je favoriete muziek op de achtergrond speelt. Zalig toch? Bovendien kan je 's avonds de zon zien zakken in het meer!

24 uur dansen op een zalige line-up

Armin Van Buuren, DJ Snake, The Chainsmokers, Future, G-EAZY, Marshmello, Paul Kalkbrenner en nog veel meer komen naar Balaton Sound! Een fantastische mix tussen de populairste dj's en rappers. Meer info over de line-up vind je hier.

België boven!

Elk jaar trekken duizenden landgenoten richting het hemelse Balatonmeer om 5 dagen te feesten!

150.000 bezoekers uit meer dan 60 landen zijn aanwezig op het festival! Je kan feesten met mensen uit alle hoeken van de weten. Wie weet doe jij hier wel je vakantieliefde op?

TAGMAG komt ook!

Ga je mee met The Balaton Trip? Dan is plezier gegarandeerd! Je verblijft op een deluxe camping met uitsluitend landgenoten. Wie weet kom je ook onze TAGMAG-insiders tegen!

Overtuigd? Koop dan jouw tickets hier!