5 redenen waarom je mee moet met The Graduates!

2017 Grads5
Lifestyle
Travel
07-03-2019 15:13
Geschreven door Keltoume Raes
Comment

Iedereen die dit jaar afstudeert van het middelbaar: lees dit goed! The Graduates neemt je ook dit jaar mee naar Lloret de Mar. Waarom je zou moeten gaan? Wij lijsten alvast vijf redenen op! En er zijn er zovéél meer.


1. Het is een once in a lifetime experience

Zonder overdrijven, je bent maar éénmaal een graduate. Je kan enkel deelnemen aan de reis als je effectief afstudeert in het zesde middelbaar. Dus grijp je kans!

2. Zon, zee, strand

Met The Graduates reizen we naar het paradijselijke Lloret de Mar waar de zon altijd schijnt, de zee helderblauw is en het strand poederwit. Het uitzicht is dus dik in orde, zeker omdat we ook genoeg schoon volk mee hebben. De knapste jongens, meisjes en de nodige liters drank ontbreken zéker niet.

3. Ultieme vrijheid

Je bent afgestudeerd. Je hebt dat middelbaar diploma ein-de-lijk in handen. De vrijheid roept! Hoe vier je beter jouw vrijheid dan door de reis van je leven te maken met allemaal leeftijdsgenoten? The sky is the limit..

4. Za-li-ge activiteiten

De zotste feestjes zullen er sowieso wel zijn. Er staat ook een boatparty én beachparty op de planning, een paintballsessie plus een dagtrip naar Barcelona (de citrytrip bij uitstek). Elke avond worden de clubs in Lloret de Mar door ons onveilig gemaakt. Deze fun is nog maar het tipje van sluier!

5. Feest met de TAGMAG insiders

Tijdens deze week nemen we natuurlijk onze TAGMAG insiders mee. Zo zal onder andere Jamie-Lee Six sowieso van de partij zijn! Wie er nog meegaat, blijft nog even een verrassing. Feestje verzekerd ;).

Inschrijven doe je hier!