Schermafbeelding 2018 06 06 Om 11 08 54
Entertainment
Festivals

5 redenen waarom je Sunrise Festival niet mag missen

06-06-2018 11:09
Geschreven door Geoffrey Roose
Comment

Nu de zomer voor de deur staat, is het bijna zover. Dé aftrap van het Belgische festivalseizoen. Sunrise Festival (29/06 - 01/07) staat voor de deur. Een weekend vol muziek, DJ‘s en de typische festivalsfeer op de Lilse Bergen in Gierle. Hieronder vind je 5 redenen waarom jij en je vrienden er daar een topweekend van moeten maken.

Line-up vol patsers

Sunrise Festival brengt de beste internationale DJ’s en een mix van stijlen samen die het publiek scherp houden. Je kan helemaal loco gaan op onder andere Lil Kleine, Zonderling, Da Tweekaz, JeBroer, Kraantje Pappie, Mark With a K, DJ Licious, MC Chucky, In Tek We Trust en ga zo maar door.

Ideale voorbereiding op de zomer

Sunrise Festival geeft je de kans om de zomer in te zetten. Vier het einde van de examens in stijl in de groene oase, omgeven door het witte zandstrand van de Lilse Bergen.

Breid je vriendenkring uit

Festival betekent eigenlijk socializen en pintjes drinken. Door de speciale sfeer die op een festival hangt zijn we veel socialer en leren we veel nieuwe vrienden kennen. Wie weet leer je er wel je grote liefde kennen, who knows?!

Voor ieder wat wils

Dagtickets, combi tickets, camping tickets en de mogelijkheid om als VIP naar het festival te gaan. Iedereen kan de festivalsfeer ervaren zoals hij/zij zelf wil. 

Kamperen niet je ding

Geen zin om je tent mee te sleuren en daarna nog eens op te zetten. Sunrise Festival maakt het mogelijk om te kamperen in een festipi. Geen gesleur of gedoe met die tent, enkel je persoonlijke spullen meebrengen is voldoende.

Heb je toch liever een bed met een echte matras, dan kan je ook een plaatsje reserveren in de B-and-Bee. Breng de nacht door in een unieke slaapplaats in de vorm van een honinggraat. 

Ben jij helemaal klaar voor deze madness?! Klik hier voor je tickets
Tot dan!