5 mensen gezocht die tijdelijk op de Bahama's willen wonen

2020 Eiland Zand Strand Zee Vakantie Zon Palmboom
Lifestyle
Travel
30-01-2020 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Sommige kansen krijg je maar één keer in je leven. Zoals het maken van een verre reis naar de Bahama’s. Twee maanden lang, met nog vier andere mensen. De bedoeling van het tripje: de natuurlijke en culturele schoonheden van de door de Dorian-orkaan verwoeste eilanden ervaren en helpen herstellen, zodat het toerisme weer op gang kan komen. Sounds like a dream.

Airbnb is in samenwerking met het Bahamas National Trust op zoek naar vijf vrijwilligers die in april en mei hulp willen bieden op de eilanden Andros, Exumas en Eleuthera. Dankzij verschillende projecten zal je veel leren over het heropbouwen van koraalriffen, maar ook over landbouw, planten en het ecosysteem.

Aanmelden? Dat kan als je achttien jaar of ouder bent en afkomstig bent uit één van de geselecteerde landen. Belgen kunnen een poging wagen, Nederlanders ook. Verder maken ook inwoners van onder meer Frankrijk, Ierland, Italië, Portugal, Spanje, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland kans om uitgekozen te worden. Je kan jezelf tot 18 februari inschrijven.