3x op vakantie met TAGMAG

Balaton2
Lifestyle
Travel
10-02-2020 16:13
Geschreven door Laurane Berkein
Comment

Hou je van zon, zee en strand? Of van skiën, snowboarden en feesten? Reis dan met ons mee naar de drie tofste bestemmingen van Europa!

The Graduates wintereditie

Tijdens de eerste week van de paasvakantie vindt de The Graduates wintereditie plaats. Voor deze wintereditie trekken we naar het dorpje Avoriaz, waar je zowel op als naast de piste ontzettend veel dingen kan doen. Naast snowboarden en skiën, kan je er ook genieten van après-ski feesten in een iglodorp én er worden shows gegeven door de beste skiërs en snowboarders van Europa. Er is ook een subtropisch zwembad, een waterslide, een fakkelafdaling en een big airbag. Je bezoekt zelfs de Folie Douce, ook wel bekend als de beroemdste après ski-bar ter wereld! Last but not least: jij en je vrienden worden vergezeld door heel wat bekende Belgische DJ's zoals 5NAPBACK, Artur Lewis, Michael Amani,... Sfeer verzekerd dus!

Alle info vind je hier.

The Balaton Trip

Het beroemdste festival in Oost-Europa meemaken? Dat kan! In juli vindt The Balaton Trip plaats; een zevendaagse trip waar je een dagelijks geniet van de beste DJ’s in de wereld. Zo zal je onder andere Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike en Kygo spotten! Vlakbij het festival en het Balatonmeer vind je de Belgian Camping Deluxe. Daar kan je je uitleven op het food truck festival, de cocktailbar en een eigen Belgian Stage. Je krijgt dus een hele week de kans om te doen wat je maar wilt! Ook TAGMAG gaat mee!

Alle info vind je hier. Selecteer 'TAGMAG' bij je reservatie en krijg leuke extra's!

The Graduates

Ben je net afgestudeerd van het middelbaar? Reis dan deze zomer een week lang mee met The Graduates naar dé afstudeerplek: Lloret De Mar! Het wordt de afstudeertrip van je leven, want The Graduates staat voor wegdromen in de zon, nippen van heerlijke cocktails en swingen op de zotste feestjes. Sla je benen lekker los op Snelle, Arthur Lewis, C-man, TAGMAG Insiders and many more! Naast zonnen en feesten, krijg je ook de kans om het grootste waterpretpark van Spanje te bezoeken, je tegenstanders neer te schieten tijdens het paintballen en te gaan sightseeën in Barcelona. Wil je daarbovenop nòg leuke extra’s krijgen? Vermeld dan zeker 'TAGMAG' bij je boeking!

Alle info vind je hier.