27-jarige TikTokker viral na bekentenis: ‘Nog nooit gezoend’

Schermafbeelding 2021 05 01 Om 09 56 32
News
Viral
01-05-2021 09:58
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een 27-jarige TikTokker gaat viral nadat ze in een video heeft onthuld nog nooit met iemand te hebben gezoend, laat staan seks te hebben gehad. Haar filmpje is al bijna 2 miljoen keer bekeken en de reacties stromen binnen.

De dame in kwestie heet Emily en gaat op TikTok schuil onder de naam @msemilyrose11. Ze begint haar video met de woorden: “Ik ben 27 jaar oud. Ik heb nog nooit een date gehad. Ik heb nog nooit met iemand gekust. Ik ben nog nooit intiem geweest met iemand van het andere geslacht. Niet eens bijna.”

Emily besloot haar verhaal te doen nadat een andere vrouw een soortgelijk bericht deelde op TikTok. Daar kwamen zoveel reacties op, dat Emily haar wilde laten weten dat ze niet alleen is. “Ze konden het niet geloven”, vertelt ze. “De comments waren belachelijk. Ik weet dat er niet veel van ons zijn, maar ik zou er graag meer willen kennen. Dus als er vrouwen zijn, of mannen, die net zo oud zijn als ik en nog nooit hebben gezoend: ik hoor het graag als jullie bestaan.”

De 27-jarige vrouw had geen idee dat haar video zoveel reacties op zou wekken. Toch gebeurde het. In een aantal andere filmpjes geeft Emily meer details over haar liefdesleven, dat eigenlijk geen liefdesleven genoemd kan worden. “Ik heb nog nooit iemand ontmoet waar ik een relatie mee wil starten. Ik ben happy single. Ik ben tevreden met mijn leven.”