10 jaar samen: One Direction lanceert speciale website

2020 One Direction
Entertainment
Celebs
23-07-2020 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het is vandaag precies tien jaar geleden dat Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik en Louis Tomlinson door Simon Cowell bij elkaar werden gezet. Het resultaat van die actie: heel veel roem, heel veel nummers en heel veel fans. Ook al zijn de heren al een behoorlijke (lees: veel te lange) tijd uit elkaar, ze hebben tóch besloten hun jubileum te vieren. En dat doen ze - geheel coronaproof - op het wereldwijde web.

Om te vieren dat One Direction tien jaar bestaat, heeft de boyband een speciale website gelanceerd. Fans kunnen hier terecht voor alle hoogtepunten die Harry, Niall, Liam, Zayn en Louis het afgelopen decennia hebben beleefd. Een prachtig in elkaar gezette tijdlijn licht alle momenten toe. Zo komen de audities van de bandleden voorbij en zien we nog nooit eerder vertoonde beelden. Er is een archief met muziekvideo’s, er zijn kunstwerken, tv-optredens en beelden achter de schermen.

Om het cadeautje helemaal compleet te maken is het zelfs mogelijk om interactieve afspeellijsten te downloaden. Alle 1D-liedjes die jij in de afgelopen tien jaar het meest geluisterd hebt, komen hierin te staan.