2016 Vervelen Kerst
Lifestyle
Things to do

Zo wordt het onmogelijk om je deze vakantie te vervelen

22-12-2016 15:46
Geschreven door Matthias Soberon
Comment

Hoera! Kerstvakantie! Twee weken geen school! De feestdagen komen er aan en dat betekent dat iedereen van hier naar daar rondrijdt voor zalig eten en geweldige cadeaus. Maar dan ben je plots klaar met feesten, heb je nog een week vakantie te gaan en blijkt dat al jouw vrienden wél nog naar familie moeten en dus niet kunnen afspreken. En dan slaat de verveling toe. BAM, je vakantie om zeep.

Net om dat tegen te gaan bedachten wij dé ultieme tips om het meeste plezier uit elk moment te halen! Wij deelden ze op in 2 categorieën: Binnenblijven en buitenkomen!

Binnenblijven:

  • Netflix & Chill

Vakantie is het ideale moment om ongestoord die ene serie, die je zeker nog wou zien, te bingewatchen (als je dat al niet gedaan hebt tijdens de examens ;-) ). Neem er wat snacks en drinken bij, kruip onder een deken en dikke middelvinger aan het koude weer buiten. En als je in slaap valt, geen schuldgevoel, dutjes zijn life, zeker als het vakantie is! Een extra challenge: Blijf de hele dag in je pyama! Of misschien vind je toch nog iemand die ook alleen is en lekker met jou wil komen knuffelen. 

  • Kuis je socials op

“Ik zou echt eens wat mensen moeten verwijderen op Facebook.” “Ik volg echt teveel mensen op Instagram en Twitter.” Herkenbaar? Neem dan tijd om eens door die lijsten te gaan. Je zou wel eens kunnen schrikken van het aantal inactieve accounts dat je volgt of mensen die je helemaal niet herkent op FB. Nieuw jaar = propere lei!

  • Lees een boek

Weinig interesse in netflix of je sociale media opkuisen? Lees een boek! Droom weg bij leuke verhalen. TAGMAG heeft enkele maanden geleden alvast een topper van een boek uitgebracht! Heb je ‘Backstage’ van Matthias Soberon al gelezen?

  • YouTube er op los

De filmpjes van Acid, Kastiop en Unagize heb je ondertussen waarschijnlijk al allemaal bekeken. Maar ga eens op zoek naar wat minder bekende Vlaamse YouTubers en vloggers. Kennen jullie Repsaaj al? Of de jongens van Bakuna Fatata? Neen? Veel kijkplezier!

Buitenkomen:

  • SOLDEN

Het nieuwe jaar start altijd met de solden en in de vakantie heb je zeker de tijd om eens wat winkels te gaan doen! Ga naar Antwerpen, Gent, waar dan ook en zoek wat leuke kleren aan lage prijzen. Maak er een daguitstap van als je een vriend of vriendin mee kan nemen. Vind je niemand? Geen probleem! Niets mis om alleen te gaan, dan moet je tenminste niet vechten als zowel jij als je vriendin hetzelfde kledingstuk willen kopen en er nog maar één exemplaar ligt.

  • Ga cuties spotten

Iedereen komt wel eens buiten, veel sfeer op de kerstmarkten en op de schaatsbaan. Ga genieten van het uitzicht. Misschien raak je wel aan de praat met een leuk iemand!  

Kerstmarkt kan ook weer afgevinkt worden voor dit jaar! #kerstmarktantwerpen #gezelligheid #beautifullights

Een foto die is geplaatst door Lisette (@lisette_niewenhuijse) op

  • Ga naar een onbekende bestemming

Eentje voor de avontuurlijke Tagmagnets! Heb je een of meerdere vrienden gevonden die zich ook aan het vervelen zijn? Doe samen eens iets zot! Stap op een willekeurige bus en zie waar je uitkomt, duid blindelings een stad aan op de kaart van België en neem de trein tot daar. Er zijn zo veel leuke plaatsen waar je waarschijnlijk nog niet geweest bent!


Wat zal het worden, Tagmagnets?! Hebben jullie anders nog leuke ideeën?

Newsroom