2017 Mcdonalds Burger Eten
Lifestyle
Food

Yes! McDonald's gaat thuisbezorgen in déze Nederlandse steden

12-09-2017 14:42
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Life is food. En dat weet ook McDonald’s. De restaurantketen maakt het ons steeds gemakkelijker om vanaf de bank een Big Mac-menu te kunnen bestellen. Had McDonald’s voorheen alleen in Amsterdam een thuisbezorgservice, krijgen nu ook steden als Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven er eentje!

De bezorgservice begon met een proef in Amsterdam. Dat is schijnbaar zo goed bevallen, dat de directeur van McDonald’s, Manu Steijaert, heeft besloten meer Nederlandse steden dit gemak te geven. “Negen van de tien mensen melden dat ze zonder bezorgservice niet naar onze restaurants zouden zijn gekomen, blijkt uit onze evaluatie”, vertelt Steijaert volgens AD. “Ruim acht op de tien klanten is tevreden over de bezorging, bijna de helft bestelde binnen een maand nogmaals.”

Inwoners uit Rotterdam en Utrecht hoeven vanaf volgende week niet meer de deur uit voor een portie McNuggets. Liefhebbers uit Eindhoven en Den Haag moeten nog tot dit najaar/begin volgend jaar wachten. “Vervolgens hopen we McDelivery naar andere steden met 150.000 of meer inwoners te brengen”, aldus de directeur.

Newsroom