2017 Haar Kapsel
News
Bizarre

Vrouw wil eigen haar verven, gaat compleet fout

03-08-2017 21:04
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Wil je je haar een tikkie blonder hebben? Laat het verven dan vooral aan een kapper over. Want voor je het weet krijg je kale plekken en heb je brandwonden op je hoofd…

Het overkwam Kirsty. Zij besloot zelf de verfkwast in haar eigen haar te zetten en heeft daar achteraf héél veel spijt van. Toen de verf pas vijftien minuten aan het intrekken was, kreeg de vrouw last van een branderig gevoel op haar hoofdhuid. Niet veel later werden haar gezicht en oog dikker en moest ze naar het ziekenhuis. Daar bleek Kirsty een allergische aanval te hebben gekregen door de haarverf. Ze kreeg antibiotica mee, maar dat mocht niet baten. Toen Kirsty een paar weken later opnieuw naar het ziekenhuis ging, kwamen artsen erachter dat de vrouw ernstige brandwonden op haar hoofd had. Een dag later werd ze geopereerd.

Inmiddels is Kirsty vijf operaties verder en heeft ze kale plekken op haar hoofd. Plekken waar volgens Grazia nooit meer haar kan groeien.

Deze vrouw gebruikte overigens wel zelfgemaakte haarverf van een paar euro. We raden je dan ook aan dat vooral niet te doen. Verf van een bestaand merk kan natuurlijk wel gewoon!